Doğanlar Hüsnü Bornovalı Ortaokulu

WEB https://dhbortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Okul Cad. No1 Doğanlar Bornova İzmir
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, yaratıcı, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, üretken, ahlaklı, öğrenmeyi seven bireylerinin yetiştirildiği, toplumsal sorunların farkında olan, yaşam boyu öğrenenler topluluğu olmayı hedefleyen, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda mutlu, özgüvenli, sorgulayan ve yüksek etik değerlere sahip bireyleri hayata hazırlayan, okuyan, sorgulayan, özgür düşünen, millî ve manevi değerlere bağlı, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan, Türkçeyi iyi kullanabilen, farklı kültür ve düşüncelere saygılı, iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, kendini yenileyen, tarihinden ve inancından aldığı güçle geleceği kurgulayan bir nesil yetiştirmek.
BAŞARILAR : ...

Kütüphane Kitap Sayısı :1973
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : 08.00-13.30/ 13.40-19.10